OSMO terasový olej

Nové

Balenie: 0,75 l / 2,5 l

Viac detailov

84,78 €

80,00 € s DPH

66,67 € bez DPH

Na sklade

-4,78 €

OSMO Terasový olej transparentný polomatný náter, ktorý je vysoko odolný voči rôznym poveternostným podmienkam. Povrch je zvlášť nenáročný na údržbu. Povrchová úprava umožňuje drevu dýchať a obmedzuje praskanie a napučanie dreva. Osmo Terasový olej je odolný voči vode, poveternostným podmienkam a UV žiareniu. Nepraská, neolupuje sa a netvorí šupinky. Aplikuje sa jednoducho, bez základovania. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Ideálny pre ochranu dreva vo vonkajšom prostredí, pre záhradný nábytok, zásteny z ihličnatých a ušľachtilých drevín, ako je napr. impregnovaná borovica, douglaská jedľa, céder, dub alebo bankirai. Ďalej je vhodný ako transparentný náter tíku, eukalyptu a iných ušľachtilých a tepelne ošetrených drevín. 

Farebný odtieň:

004 douglasie olej, prírodne sfarbený
006 bangkirai olej, prírodne sfarbený
007 tíkový bezfarebný olej
009 červený smrek olej, prírodne sfarbený
010 termo drevo olej, prírodne sfarbený
013 garapa olej, prírodne sfarbený
014 massaranduba olej, prírodne sfarbený
016 bangkirai olej, prírodne sfarbený
019 terasový olej šedý
021 terasový olej dub bahenný

Výdatnosť: cca 24 m2 / l pri 1 nátere, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Osmo terasový olej je pripravený na natieranie. Neriediť. Dobre premiešať. Naniesť Osmo plochým štetcom alebo handričkou bez vlákien, v tenkej vrstve v smere fládrovania dreva a rovnomerne rozotrite. Pre rýchlu a jednoduchú aplikáciu odporúčame použiť Osmo kefu na natieranie terás. Aplikujte tenko a rovnomerne. Počas sušenia zabezpečte dobré vetranie. Potom naneste druhú tenkú vrstvu. Ak sa požaduje menej intenzívna farba, druhú vrstvu by sme mali vykonať s Osmo 430 protišmykovým olejom, (neplatí pre Osmo Tíkový olej 007).

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieExteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty