Osmo ochrana dreva Zobraziť väčšie

OSMO ochrana dreva 4006 bezfarebná

Nové

Balenie: 0,75 l; 2,5 l

Viac detailov

33,54 € s DPH

27,95 € bez DPH

Na sklade

Osmo ochrana dreva je impregnácia bez biocídov, určená najmä pre aplikáciu vo vlhkých priestoroch a miestnostiach. Číra impregnácia dreva je na báze prírodných olejov, voskov bez biocídov a konzervačných látok. Preventívne chráni drevo proti modraniu a proti plesňovým hubám narušujúcim náter. Okrem toho silno odpudzuje vodu. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Ideálny na ochranu dreva vo vnútornom prostredí, na drevo náchylné na modranie ako napr. borovica, okenné rámy, drevo vo vani a drevo vo vonkajšom prostredí, kde je nutná ekologická impregnácia bez biocídov, napr. vybavenie detských ihrísk, pieskoviská.

Výdatnosť: 1 l pri 1 nátere na cca 6 – 8 m2, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Aplikujte jednu vrstvu Osmo Ochrana dreva na čisté a suché drevo s Osmo plochým štetcom, Osmo valčekom z mikro vlákna alebo ponorom. Naneste na čisté a suché drevo, ak je to možné zo všetkých strán. Nechajte schnúť pri dobrom vetraní cca 24 hodín. Ponor trvá cca 2 minúty. Zaistite dobré vetranie. Po namočení nechajte schnúť cca 36 hodín. Osmo Ochrana dreva nie je samostatný náter. Konečný náter by mal byť prevedený do 1 týždňa.

Farebný odtieň: 4006 bezfarebný

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty