DeWALT DCK422P3 18V kombo sada 4ks Zobraziť väčšie

DeWALT DCK422P3 kombo set (4 ks)

DCK422P3-QW

Nové

Profi súprava silných akumulátorových strojov - aku príklepová vŕtačka s uťahovacím momentom až 70Nm, aku uhlová brúska 125 mm so štíhlym telom a aku kladivo s najlepším vŕtacím výkonom vo svojej triede a aku rázovým uťahovákom pre jednoduché skrutkovanie.

Viac detailov

947,16 €

900,00 € s DPH

750,00 € bez DPH

Na sklade

-47,16 €

Balenie obsahuje:

  • Aku vŕtacie kladivo (DCH273)
  • Aku príklepová vŕtačka (DCD796)
  • Aku uhlová brúska (DCG405)
  • Aku rázový uťahovák (DCF887)
  • 3x akumulátor Li-Ion 5,0 Ah
  • Nabíjačka 10,8 / 18 V Li-Ion (DCB115)
  • Kufor ToughSystem DS150
  • Kufor ToughSystem DS300

Špecifikácie výrobku:

DCD796 - aku príklepová vrtačka:

Technológia bezuhlíkového motora zaručuje vynikajúcu účinnosť. Dokonale kompaktná a ľahká konštrukcia umožňuje použitie aj na miestach s obmedzeným prístupom. Celokovová prevodovka s dvoma prevodovými stupňami predlžuje prevádzkovú dobu a životnosť náradia. Príklep a možnosť skrutkovania zaručujú univerzálne využitie tohto náradia. 15 polôh pre nastavenie uťahovacieho momentu umožňuje rovnomerné skrutkovanie do rôznych materiálov. Konštrukcia inteligentného spúšťacieho spínača umožňuje maximálnu ovládateľnosť pri práci. SK NEW 3 Position LED torch, High/Medium/Low settings with High output 20 min LED delay lighting up your work place Zdokonalená ergonomická konštrukcia s gumovým povrchom rukoväte zvyšuje komfort obsluhy. Batérie typu Li-Ion umožňujú vynikajúce nasúvanie a vyberanie a je opatrená indikátorom stavu nabitia. Oceľová príchytka na remeň a magnetický držiak nástrojov poskytujú dokonalé riešenie na uloženie. Súčasť inteligentného radu XR Li-Ion zaručuje účinnosť a rýchlejšie vykonávanie požadovaných úkonov.

DCH273 - aku vrtací kladivo:

Najlepší vŕtací výkon v tejto kategórii vysokootáčkového náradia umožňuje vyvŕtať viac ako 90 otvorov (priemer 10 x 80 mm) na jedno nabitie batérie. Režim zastavenia otáčania umožňuje vykonávanie ľahkých sekacích prác v sadrokartóne, obkladoch a omietkach a vypnutie príklepu umožňuje vŕtanie vykonávané iba do dreva a kovu. Bezuhlíkový motor a batéria 18 V Li-Ion s veľkou kapacitou 5,0 Ah zaručujú extrémne dlhú prevádzkovú dobu a menej úkonov údržby. Elektronická spojka zaručuje stále hodnoty momentu a zvýšenú odolnosť. Pracovať a chrániť: Najnižšie vibrácie v tejto triede 6,6 m/s2 minimalizujú únavu obsluhy. Jasné svetlo LED diódové svietili s oneskorovacou funkciou zlepšuje viditeľnosť. Ideálne na vŕtanie kotevných a montážnych otvorov do betónu, tehál a muriva s priemerom od 4 do 24 mm. Kompaktnosť, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn zaručujú vyšší komfort a oporu pri dlhodobom použití.

DCF887 - aku rázový utahovák:

Vysoko výkonný bezuhlíkový motor poskytuje moment s hodnotou až 205 Nm, čo zaručuje rýchle dokončenie náročných pracovných úkonov. Dokonalá ovládateľnosť je dosiahnutá vďaka 3 prevodovým stupňom a nastaveniu hodnoty momentu pomocou režimu PrecisionDrive. Režim PrecisionDrive ponúka lepšiu ovládateľnosť pri skrutkovacích úkonoch a zabraňuje poškodeniu materiálu a upevňovacieho prvku. Vynikajúce ľahké a kompaktné náradie s veľmi komfortným ovládaním pri použití je vhodné na práce v malých priestoroch. Kruhové LED svietidlo z 3 LED diód poskytuje vynikajúce osvetlenie obrobku. Kompatibilný s každou batériou DEWALT radu 18 V XR. Držiak nástrojov 1/4" (6,35 mm) typu "drop in" umožňuje rýchle upnutie nástroja iba jednou rukou.

DCG405 - aku úhlová bruska:

  • 18V bezuhlíkový motor. Elektronická brzda zastaví rotujúci kotúč veľmi rýchlo po uvoľnení spúšte
  • Elektronická spojka eliminuje spätný ráz pri zaseknutí alebo zablokovaní kotúča
  • Sieťka v nasávacích otvoroch chladiaceho vzduchu zabraňuje vniknutiu nečistôt do motora
  • Pogumovaná rukoväť zaručuje pohodlný úchop a pohodlie
  • Bočná rukoväť namonotovateľná do dvoch polôh poskytuje väčšiu kontrolu a komfort 18V XR Li-Ion akumulátor poskytuje maximálny výkon

Podobné produkty