CAPAROL Synthesa univerzálny čistič 1L Zobraziť väčšie

CAPAROL Synthesa univerzálny čistič 1L

543208

Nové

Balenie: 1l

Viac detailov

25,00 € s DPH

20,83 € bez DPH

Na sklade

Univerzálny čistič Synthesa:

Univerzálny čistič Synthesa na odstraňovanie zažratých usadenín, ako sú mastnota, olej, nafta, zvyšky leštidiel, sivý film, na čistenie rámových konštrukcií pred inštaláciou látkových pásov v systémoch ETIC a mnoho ďalších. Aj na zažraté nečistoty na štruktúrovaných povrchoch. Odporúčaný pomer miešania do 1:10.

Zamýšľané použitie/vlastnosti:

Na čistenie rámových konštrukcií pred inštaláciou látkových pásov v systémoch ETIC a oveľa viac. Vytvára lesk bez šmúh a lepšiu vodoodpudivosť. Na všetky farby a plasty, hliník, nerez, zinok, drevené povrchy atď.

Spracovanie: 

Naneste rovnomerne pomocou hubky alebo jemného štetca, nechajte krátko pôsobiť a potom dôkladne prepracujte. Potom umyte čistou vodou a osušte. Pri použití na kovové povrchy na odmastenie a čistenie pred následnými nátermi ich očistite od zvyškov oxidácie a nečistôt pomocou brúsneho rúna.

Charakteristika:

  • vodou riediteľné
  • šetrné k životnému prostrediu
  • veľmi produktívne
  • vodoodpudivý účinok
  • lesk bez šmúh

Technické údaje:  Hodnota pH: 9,0 -10,0

Skladovanie: Chladný a bez mrazu. Pôvodne zapečatené.

Hustota: 1,02 g/cm³

Deklarácia zložiek: 5 - 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, < 5 % amfotérne povrchovo aktívne látky, vonné látky, fosfonáty.

Veľkosti balenia / kontajnera: 1 liter

Riedenie: Odporúčaný pomer miešania do 1:10. Na silne znečistené miesta použite koncentrovaný alebo neriedený.

Spotreba: Veľmi produktívne, v závislosti od stupňa kontaminácie.

Čistenie náradia: Ihneď po použití s ​​vodou.

Poznámky:

Neaplikujte na slnku ani na horúce povrchy. Neaplikujte na citlivé povrchy. Pred použitím vždy skontrolujte kompatibilitu materiálu na nenápadnom mieste. Čistiace prostriedky neaplikujte priamo na čistený povrch, ale použite špongiu alebo handričku na čistenie povrchu. Pravidelné používanie pôsobí proti poveternostným vplyvom podmienenému šediveniu a žltnutiu plastového povrchu.

Podobné produkty